ГоловнаПолітика

Наливайченко увійшов у партію Кличка (Оновлено)

Пошук партії після виходу з "Нашої України" був недовгим.

Наливайченко увійшов у партію Кличка (Оновлено)
Фото: Макс Левин

Екс-голова політичної ради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко приєднався до партії "УДАР".

Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко в інтерв'ю ICTV, повідомлено на сайті каналу.

На питання кореспондента про те, чи можливе приєднання до "УДАРу" Валентина Наливайченка, Кличко відповів, що Наливайченко дійсно висловив бажання працювати в його команді і приєднався до партії "УДАР".

"Він людина професійна, зі світоглядом і з баченням майбутнього України, які збігаються з нашим", - сказав Віталій Кличко.

Щодо списків, лідер "УДАРу" зауважив: хто буде в п'ятірці, десятці і двадцятці - визначать делегати з'їзду партії, який відбудеться 1 серпня в Києві.

Згодом Наливайченко підтвердив, що приєднався до команди Кличка.

"Політика - командна гра. Бути в політиці без команди однодумців немає жодного сенсу. Партія Віталія Кличка "УДАР" близька мені за духом і цінностями. Це партія нової генерації політиків, це партія моїх однодумців. Тому я долучаюся до цієї динамічної та перспективної політичної сили", - сказав Наливайченко.

"В "УДАРу" я побачив прагнення до радикальних змін в інтересах громадян, прагнення зламати хребет усій прогнилій системі корупції та брехні. Саме тому я обрав "УДАР", - додав політик.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що екс-мер Одеси Едуард Гурвіц, а також екс-голова СБУ Валентин Наливайченко увійдуть у першу десятку партійного списку "УДАРу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram