ГоловнаПолітика

Наливайченко вийшов з "Нашої України"

Політик не задоволений неучастю "Нашої України" у виборах у форматі Об'єднаної опозиції.

Наливайченко вийшов з "Нашої України"
Фото: Макс Левин

Валентин Наливайченко склав із себе повноваження голови політичної ради партії "Наша Україна" та припинив своє членство в партії.

Про це йдеться в заяві Наливайченка.

"Я складаю із себе повноваження голови політичної ради партії "Наша Україна" і припиняю своє членство в партії. Вчиняю так, тому що рішення про участь "Нашої України" у виборах у форматі Об'єднаної опозиції фатально затягується", - йдеться в заяві.

За словами Наливайченка, самостійна участь партії або створення нею сепаратних альянсів на виборах суперечать його політичній позиції, яку він відстоював з першого дня перебування в лавах "Нашої України". "Такий підхід суперечить процесу об'єднання опозиції, зраджує багаторічні надії українців, послаблює демократичний рух і неминуче призведе до поразки на виборах", - підкреслив він.

Наливайченко заявив про продовження своєї активної роботи в команді єдиної опозиції.

"Переконаний, що тільки об'єднання всіх українських сил зможе здолати режим корупціонерів і українофобів і принести якісні зміни в життя людей. Потрібно об'єднати не тільки опозиційні партії, а й усіх українців для отримання народних прав і свобод. Для цього Комітет опору диктатурі повинен перерости в об'єднаний загальнонаціональний демократичний рух і стати в авангарді боротьби за нову справедливу Україну. Для втілення такої ідеї я докладу максимум зусиль", - наголошено в заяві Наливайченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram