ГоловнаПолітика

"Наша Україна" образилась на Наливайченка

У партії вважають, що екс-голова СБУ поспішив із заявою в пресі.

"Наша Україна" образилась на Наливайченка
Фото: Макс Левин

Заступник голови політради партії "Наша Україна" Валентина Королькова вважає, що Валентин Наливайченко мав заявити про свій вихід з партії на засіданні політради і тільки потім оприлюднити це рішення в пресі.

Про це Королькова заявила в інтерв'ю газеті "Україна молода" (№78 від 31 травня 2012 року).

"Як до людини особисто я ставлюся до Валентина Наливайченка дуже позитивно. У мене немає жодних підстав його зневажати. Але деякі його дії не поділяю - як, власне, дії, так і бездіяльність", - зазначила заступник голови політради.

"Хто б не очолював політраду "Нашої України", я вдячна, що у нас була можливість достойно співпрацювати. Але я помітила, що кожен, хто проходить через керівні посади в "НУ" - чомусь це стало поганою традицією - набирається досвіду, здобуває політичні дивіденди, стає впізнаваним і починає вважати, що він чудовий і неповторний. А потім через пресу подає інформацію: покидає посаду, виходить із партії", - додала Королькова.

На її думку, було б достойно, якби Наливайченко особисто прийшов на засідання політради і озвучив свої наміри. "Так само, як ми його обирали, - після відвертої розмови, обміну думками. Він міг висловити свою точку зору у вузькому колективі, можливо, й подякувати колегам - і піти займатися якимось іншим напрямом. Але Наливайченко обрав інший шлях, який я не поділяю. Вважаю образою дізнаватися про такі заяви з преси. Це слабка позиція. Сильний політик не ховався б від своїх рішень", - переконана заступник голови політради "Нашої України".

Нагадаємо, 22 травня екс-голова СБУ Валентин Наливайченко склав із себе повноваження голови політичної ради партії "Наша України" і припинив своє членство в партії.

Водночас Наливайченко заявив про продовження своєї активної роботи в команді Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram