ГоловнаПолітика

Яценюк: ми попросили Польщу не кидати нас

Опозиційний лідер нагадав про свою розмову з Коморовським у Варшаві.

Яценюк: ми попросили Польщу не кидати нас
Фото: www.segodnya.ua

На зустрічі з президентом Польщі Броніславом Коморовським у Варшаві Арсеній Яценюк попросив, щоб Польща не кидала Україну на шляху до Євросоюзу.

Про це сказав лідер опозиції в ефірі каналу ТВі.

"Основна мета нашого діалогу з Коморовським: допомагайте Україні, не кидайте її", - наголосив Яценюк.

"Ми все робимо, щоб поляки залишилися нашими друзями в ЄС. Вони з нами. Вони були, є і будуть з нами дорогою до Європи. Це я і намагався донести Коморовському", - додав голова "Фронту Змін".

До того ж, говорячи про чемпіонат Європи з футболу, політик закликав європейців бойкотувати Президента Віктора Януковича, але залишатися лояльними до українського народу.

"Я категорично проти того, щоб європейські політики бойкотували Євро-2012. Але потрібно бойкотувати Президента Януковича. Я закликаю приїжджати в Україну до людей, але не до влади. Діалог із Януковичем ні до чого не приведе", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, що під час візиту до Варшави 3 червня Арсеній Яценюк зустрівся також із колишнім президентом Польщі Александром Кваснєвським. Окрім того, він виступив під час дискусії "Україна: яким є образ держави" в рамках конференції "Яка Україна?", котру організував Фонд Стефана Баторія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram