ГоловнаПолітика

Тюремники бачили як Тимошенко ходить

"І лежить, і встає і ходить з ходунками".

Тюремники бачили як Тимошенко ходить
Фото: segodnya.ua

Стан здоров'я Юлії Тимошенко не погіршився, заявляють у Державній пенітенціарній службі.

"Сьогодні стан здоров'я Юлії Володимирівни без погіршення", - сказав заступник начальника Департаменту медичного санітарного забезпечення ДПтСУ Зураб Малазонія.

Водночас він підкреслив, що вирішуватиме її участь у судовому засіданні комісія МОЗ, під наглядом якої вона знаходиться.

На питання, чи лежить Тимошенко, Малазонія відповів: "І лежить, і встає і ходить з ходунками".

Також він зазначив, що клініка "Укрзалізниці" Харкова, яку обрали для лікування Тимошенко, відповідає вимогам німецьких лікарів.

"Ви та вся країна бачили, які зусилля докладені, щоб почати обстеження Юлії Володимирівни та лікувальні й реабілітаційні заходи. Доклали зусиль, щоб виконати всі умови міжнародної медичної комісії ... Я бачив висновок (німецьких лікарів, у лікарні "Укрзалізниці" - ред.) і там написано, що клініка відповідає вимогам, там створені всі необхідні умови, обладнання відповідає умовам фахівців клініки "Шаріте", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко відмовилась лікуватися в харківській ЦКЛ №5 "Укрзалізниці". Пізніше вона погодилась лікуватися, але за умови допуску до неї незалежних лікарів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram