ГоловнаЕкономікаБізнес

"Епіцентр" відновив свій торговельний центр після пожежі в Первомайську Новини компаній

Компанія відкрила одразу два ТЦ оптимального формату – в Первомайську та Нікополі. 

Наприкінці літа запрацюють два нові торговельні центри "Епіцентр" оптимального формату – національна мережа "Епіцентр" відкриває свої ТЦ у Нікополі на вул. Патріотів України, 128 та в Первомайську на вул. Достоєвського 2Б/2.

Торговельний центр у Миколаївській області був повністю відбудований в рекордні строки після його навмисного підпалу в лютому цього року. В Нікополі це перший магазин мережі "Епіцентр".

Фото: Епіцентр

За словами заступника генерального директора компанії "Епіцентр К", директора з роздрібної торгівлі Володимира Гончарова, після відбудови ТЦ в Первомайську було збільшено площу об’єкту до 6076 кв. м. Збільшення площі зумовлене, в першу чергу, уніфікацією оптимального формату ТЦ. Сьогодні "Епіцентр" розвиває невеликі ТЦ площею на рівні 6100 кв. м та великі "Епіцентри", площі яких варіюються в залежності від локації.

Фото: Епіцентр

Для невеликих міст компанія "Епіцентр" є стратегічним партнером у розвитку громад, оскільки завдяки роботі ТЦ вони отримують нові робочі місці та регулярні надходження до місцевих бюджетів.

"Попри кількамісячний простій у роботі, пов'язаний з відновленням ТЦ, компанії вдалось зберегти основний склад колективу. Понад 50% співробітників у Первомайську – це люди, які працювали в цьому торговельному центрі ще до пожежі. Решта співробітників завдяки підтримці «Епіцентру» за бажанням працевлаштувались в інших ТЦ мережі – Миколаєві, Дніпрі, Херсоні, Києві тощо", - зазначає Володимир Гончаров.

Фото: Епіцентр
Фото: Епіцентр

Нові ТЦ "Епіцентр" в Нікополі та Первомайську стануть найбільшими торговельними центрами в цих містах за розміром й асортиментом, що забезпечить покупцям доступ до широкого спектру товарів ТЦ "Епіцентр" та epicentrk.ua.

Під одним дахом тут можна буде придбати всі необхідні товари – продукти харчування та напої в Food Market, побутову техніку й споживчу електроніку в центрі техніки ЦЕ ТЕ, дитячі товари в E.PIC, спортивний одяг та інвентар в Intersport, меблі в Центрі меблів, товари для оздобленя оселі в Галереях Деко, ліки та засоби індивідуального захисту в "Аптека 100+", все для саду в "Сад та город", автотовари в Автомол, покриття для підлоги, плитку, сантехніку, декор, інструменти, електротехніку, будматеріали, вироби з дерева та металу й багато інших товарів.

Фото: Епіцентр
Фото: Епіцентр
Також в ТЦ представлені традиційні додаткові послуги мережі: форматно-розкрійна дільниця, тонування та змішування фарб, тюнинг дверей, оверлок, видача онлайн-замовлень та доставка товару.

Епіцентр – українська компанія з повністю вітчизняними інвестиціями. Станом на серпень 2021 року торгова мережа компанії налічує 68 торговельних центрів "Епіцентр" та 10 гіпермаркетів "Нова лінія", які щорічно відвідують майже 65 млн покупців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram