ГоловнаЕкономікаБізнес

Спортивний Lookbook SS18 від інтернет-магазину Modoza.com

Мода на здоровий спосіб життя у 21 столітті з кожним роком набуває все більшої популярності. І це стосується не тільки правильного харчування чи регулярних фізичних навантажень, а й певного стилю в одязі.

Спортивний стиль в одязі пройшов багато метаморфоз останнім часом. І якщо раніше форма для занять була жорстко регламентована, то сьогодні в її виборі надається велика свобода.

Інтернет-магазин Modoza представляє новий, трендовий лукбук «Спорт». Загальний ансамбль образів підтверджує сучасну істину моди — займатися спортом можна в красивому і стильному одязі. Мішкуваті, позбавлені смаку спортивні костюми залишилися в далекому минулому. Правильно підібраний спортивний образ може стати чудовим способом вираження жіночої індивідуальності. Це можливість відчувати себе впевненіше й активніше, та надихати на це оточуючих.

Основна кольорова гама луків — переходи від білого до ніжно-рожевого, від чорного до темно-синього, від бірюзи до м'якого жовтого кольору. Ключова особливість — контрастна палітра, але без використання отруйних, кислотних відтінків. Ідеально підібрані тканини і текстури підкреслюють принади жіночої фігури і приховують дрібні недоліки. Для моделей характерні вільні силуети і пряма геометрія в лініях крою. Як матеріали використовуються бавовна, плащівка, трикотаж, віскоза. Легкої гламурності образам додають цікаві принти: зірки, тварини, мозаїка, різноманітні абстракції.

Лукбук представляє оригінальну комбінацію стилів casual і спорт-шик. Це ідеальне поєднання для яскравих і нестандартних образів для активних представниць прекрасної статі. Оригінальні моделі підійдуть як для літа, так і для прохолодних вечорів осені, для закритих тренажерних залів, стадіонів та спортивних майданчиків. Вітрівки, толстовки, джемпери дозволять комфортно займатися спортом на свіжому повітрі навіть за низьких температур. Топи і лосини стануть ідеальною комбінацією для занять фітнесом, бігом або велоспортом. Сукні та спідниці середньої довжини, з м'якими складками і асиметричними елементами підійдуть для щоденного використання або тенісного корту. У взутті модельєри зробили ставку на зручні кросівки зі шкіри, замші чи щільного текстилю різних відтінків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram