ГоловнаЕкономікаБізнес

Компанія Heinemann Duty Free вручила переможцеві промоакції Buy&Win новий Jaguar E-Pace Новости компаний

Heinemann Duty Free, оператор магазинів безмитної торгівлі в аеропортах Борисполя, Жулян, Одеси, а також у 13 пунктах автомобільного перетину кордонів в Україні провів безпрецедентну для аеропортів України акцію "Купи і виграй" ("Buy and Win"). Компанія функціонує на українському ринку вже 8 років і є беззаперечним лідером дьюті фрі рітейлу в Україні і, крім того, найбільшою мережею магазинів формату дьюті фрі в Європі.

Такий масштабний розвиток дозволяє компанії дарувати клієнтам щедрі, унікальні акції і незабутній досвід покупок: уперше в Україні кожен клієнт магазинів компанії в аеропорту Борисполя міг узяти участь у розіграші шикарного автомобіля Jaguar E-Pace, а також інших численних подарунків.

Унікальність акції полягала в тому, що в акції брали участь усі зареєстровані чеки без обмеження за сумою (чек на суму 2 євро виграв телефон Samsung S8) і, звісно ж, за розкішністю головного призу Jaguar E-Pace.

6 липня в терміналі D міжнародного аеропорту "Бориспіль" відбувся розіграш головного призу. Прозорість і чесність розіграшу гарантували міжнародний онлайн сервіс Random.org і незалежний нотаріус.

Переможницею розіграшу автомобіля стала транзитна пасажирка, громадянка Білорусі, Наталія Третяк. Щасливиця придбала парфуми, про які давно мріяла, в магазині Exclusive beauty, витративши менш ніж 100 євро.

"Ми дуже задоволені підсумками акції. Раді, що тисячі наших клієнтів мали шанс виграти цінні призи, отримати хвилюючі відчуття і незабутні спогади від шопінгу. Подібні акції ми плануємо проводити регулярно, щоб радувати наших клієнтів, - сказав представник компанії. - Розіграш абсолютно чесний і прозорий, беріть участь і вигравайте. Не пропустіть свій шанс!"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram