ГоловнаЕкономікаФінанси

СЕТАМ продав арештованого майна на більш ніж 5 млрд гривень

За три роки проведено понад 37 тисяч успішних електронних торгів, на яких зареєструвалися більш ніж 200 тисяч учасників.

СЕТАМ продав арештованого майна на більш ніж 5 млрд гривень

З початку запуску держпідприємством "СЕТАМ" сервісу OpenMarket з його допомогою було продано арештованого майна на суму більш ніж 5,06 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

За даними Мін'юсту, з 2014 року було проведено понад 37 тисяч успішних електронних торгів, на яких зареєструвалися більш ніж 200 тисяч учасників.

"Найбільша кількість лотів - це нерухомість, 37665 одиниць, на другому місці - транспортні засоби, 36099 одиниць, на третьому - товари для дому, 28478", - йдеться в повідомленні.

Найактивнішими постачальниками майна є Державна виконавча служба (82,1%), Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (10,5%) і "Укргазбанк" (3,3%).

Нагадаємо, в жовтні арештоване в Україні майно колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка передали в управління Нацагентства з повернення активів. В управління Нацагентства передали 154 об'єкти нерухомості, 22 елітних автомобілі та 1 тис. залізничних напіввагонів, вартістю 900 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram