ГоловнаЕкономікаДержава

Мін'юст відкрив дані про покупців арештованого майна

Після закінчення аукціону публікуватимуть ПІБ фізичної особи - переможця торгів або назву юридичної.

Мін'юст відкрив дані про покупців арештованого майна

З 13 квітня державне підприємство "Система електронних торгів арештованим майном" ("СЕТАМ") Міністерства юстиції почне оприлюднювати інформацію про учасників і переможців торгів арештованим майном.

Про це повідомила пресслужба Мін'юсту у фейсбуці.

Зазначається, що після закінчення аукціону публікуватимуть прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи – переможця торгів або назву юридичної особи, якщо переможцем є юридична особа.

Після того, як переможець розрахується за лот і статус аукціону зміниться на "торги відбулися", також будуть опубліковані відомості про всіх учасників аукціону (які зареєструвалися на торги та подавали заявки), а саме: прізвище, ім'я та по батькові фізичних осіб, найменування юросіб.

Якщо переможець не заплатив за лот, неперсоніфікований протокол буде переформатовано системою та визначено нового переможця, інформація про якого також буде опублікована.

Якщо електронні торги не відбулися, то після зміни статусу третіх електронних торгів на "торги не відбулися" будуть опубліковані відомості про всіх учасників аукціону, а саме: прізвище, ім'я та по батькові фізичних осіб, найменування юридичних осіб.

Фото: facebook.com/minjust.official

Нагадаємо, минулого року повідомлялося, що Кабмін перевів продаж майна банкрутів із СЕТАМ на "Prozorro.Продажі"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram