ГоловнаЕкономікаБізнес

Малогабаритна квартира в ЖК Рів'єра - економте з комфортом Новости компаний

Що таке смарт-квартира в ЖК Рів'єра?

ЖК Рів'єра пропонує покупцям однокімнатні квартири з вільним плануванням. Їхня площа становить лише 25-30 квадратних метрів, кожен з яких використовується максимально функціонально. Квартири такого плану вже давно популярні в Європі, адже дозволяють своїм власникам суттєво економити не тільки на вартості житла, а й на щомісячній оплаті комунальних платежів. В Україні квартири смарт-формату тільки набувають популярності серед покупців нерухомості. На цей момент вони користуються найбільшим попитом серед студентів і молодих людей, які починають самостійне життя окремо від батьків. Але з постійним зростанням комунальних тарифів усе більше людей різних вікових груп починають розуміти переваги малогабаритного функціонального житла.

Особливості планування компактних смарт-квартир

Головна особливість малогабаритних квартир в ЖК Рів'єра - це правильна прямокутна форма квартири. Розмір і розташування вікна також продумані так, щоб природного світла було достатньо для всієї квартири. Таке планування дозволяє створити повноцінні функціональні зони відпочинку, кухні, їдальні і використовувати по максимуму кожен квадратний метр житла.

Але не слід забувати, що ЖК Рів'єра - це не тільки затишні однокімнатні квартири-студії. Забудовник пропонує комфортне житло на будь-який смак, тому надає безліч варіантів дво- і трикімнатних квартир з видом на озеро і у двір. Таке просторе планування чудово підійде для великих сімей з дітьми. Адже в ЖК Рів'єра передбачено все необхідне для маленьких мешканців: дитячі майданчики, закрита прибудинкова територія без доступу для машин і навіть власний сучасний дитячий садок на більш ніж 200 місць.

Встигніть стати власником уподобаної квартири в другій черзі ЖК Рів'єра, поки ще є широкий вибір різного планування. Адже ціна на житло від забудовника на етапі будівництва значно нижча від ринкової, що робить ЖК Рів'єра дуже привабливим об'єктом для інвестування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram