ГоловнаЕкономікаБізнес

Дешеві дзвінки за кордон: порівняння тарифів мобільних операторів "Київстар", Lifecell, Vodafone Новости компаний

Міжнародні дзвінки були і залишаються популярними серед населення України. Абоненти телефонують у ділових і особистих справах. Сотні тисяч людей дзвонять колегам, друзям, родичам, коханим за кордон щодня. Мобільні оператори подбали, щоб абоненти не оплачували величезні рахунки за телефонний зв'язок, розробивши спеціальні тарифи і послуги для дзвінків за кордон. Але який найбільш вигідний?

Сьогодні дзвонити за кордон з мобільного набагато вигідніше, ніж використовувати в цих цілях стаціонарний телефон. Правильний вибір тарифного плану дозволить не витрачати зайві кошти та не обмежувати тривалість розмови.

Пропозиції "Київстар", Lifecell, Vodafone

  • Національний мобільний оператор "Київстар" пропонує стандартний і спеціальний тарифи на міжнародні дзвінки. Стандартний тариф призначений для абонентів різних тарифних планів. У цій пропозиції країни світу діляться на 10 зон, що визначають вартість дзвінка. РФ потрапляє в першу зону разом із Грузією і країнами СНД. Вартість дзвінка становить 20 грн/хв. Окрім цього, дешеві дзвінки в Росію надає тариф "Улюблені країни". Абонплати немає, дзвінки в мережі "Київстар" безлімітні, а вартість дзвінків за кордон стартує з позначки 0,50 грн/хв. Така ціна встановлена для дзвінків у Росію абонентам Beeline. Дзвінки на номери інших операторів і стаціонарні телефони тарифікуються по 1,50 грн/хв. Додається плата за з'єднання - 2 грн. Цей тариф зручний для міжнародних дзвінків і всередині мережі, при цьому оператор гарантує високу якість послуг, що надаються.
  • Оператор Lifecell (колишній life:)) пропонує спеціальну послугу "Дзвінки в Росію". Дзвінки абонентам стільникових мереж коштують 3,49 грн/хв., а на номери стаціонарних телефонів - 0,29 грн/хв. у перші 5 хвилин розмови і 0,69 грн/ хв. з шостої. Послуга доступна для всіх індивідуальних тарифних планів Lifecell. Присутня абонплата - 10 грн/місяць. З'єднання коштує 1,99 грн.
  • Мобільний оператор Vodafone пропонує послугу "Дзвінки за кордон, як по Україні". Оператор включає в тарифи Red S, M, L певну кількість хвилин для дзвінків за кордон на місяць - 50, 70 і 150 відповідно. У тарифних планах Red XS і Light вартість дзвінків за кордон становить 3 грн/хв. Без цієї послуги вартість дзвінків у Росію - 5 грн/хв. на будь-які напрямки (1 грн - у тарифах Red S, M, L при дзвінках на МТС).

Щоб ознайомитися з деталями, перейдіть на сайт бажаного мобільного оператора, зайдіть у центр обслуговування абонентів або зв'яжіться з консультантом мережі. Вибирайте відповідний варіант і телефонуйте за кордон за розумними цінами: бути далеко стає трохи легше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram