ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві на місяць зникнуть автокав'ярні

Держгірпромнагляд ініціював нараду в КМДА.

У Києві на місяць зникнуть автокав'ярні
Фото: www.autosite.com.ua

Діяльність автокав'ярень під час чемпіонату Євро-2012, який триватиме з 8 червня по 1 липня, буде заборонено.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби територіального управління Державної служби гірського нагляду та промислової безпеки у Київській області та Києву.

"На час проведення Євро-2012 експлуатацію автокав'ярень у Києві заборонено", - наголошено в повідомленні.

На засіданні, яке відбулося з ініціативи Держгірпромнагляду у Київській міській державній адміністрації під головуванням заступника голови КМДА, керівника київського міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку Анатолія Голубченка, асоціаціям і власникам автокав'ярень було запропоновано підготувати необхідні документи та надати їх Київміськадміністрації, щоб отримати дозвіл на легітимну роботу.

У нараді також узяли участь представники київської міліції, прокуратури, Міністерства надзвичайних ситуацій, Державної санітарно-епідеміологічної служби, комунального підприємства "Київблагоустрій", громадської організації "Асоціація мобільних кав'ярень".

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Держгірпромнагляд розпочав перевірку діяльності автокав'ярень.

Занепокоєння відомства викликало те, що вони, розташовуючись у місцях масового скупчення людей, використовують балони зі скрапленим газом, які становлять потенційну небезпеку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram