ГоловнаСуспільствоЖиття

Фанам вистачить 40 грн на день у київській фан-зоні Євро-2012, - думка

Офіційну церемонію відкриття заплановано на 8 червня.

Фанам вистачить 40 грн на день у київській фан-зоні Євро-2012, - думка
Фото: Макс Левин

Уболівальникам буде досить 30-40 грн, щоб відпочити на території офіційної фан-зони Євро-2012 у Києві, заявляє куратор цього проекту Вілен Матвєєв.

"За нашими розрахунками, людина, що має в кишені 30-40 грн, зможе нормально тут провести час. Середній чек планується саме в цих межах", - сказав він журналістам у вівторок у Києві.

Київ - це столиця, тут буде фінал чемпіонату. І мені дуже не подобається те, що відбувається на Хрещатику.

— Борис Колесніков, віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури України

За словами В. Матвєєва, вартість пива становитиме від 12 до 15 грн. Уболівальники зможуть придбати традиційні для них страви, зокрема, снеки і хот-доги. Він також наголосив, що розрахунок відбуватиметься виключно у гривнях.

На Хрещатику, де розташована фан-зона, за його словами, достатня кількість пунктів обміну валют, крім того, встановлюють додаткові банкомати.

Як повідомив В. Матвєєв, відповідаючи на питання журналістів, створення фан-зони й організація її роботи обійшлися вже в понад 10 млн грн. "Для нас це все-таки більше іміджевий проект. Інвестиції доволі великі. Ми не впевнені, що повернемо їх", - заявив він.

В. Матвєєв запевнив, що фан-зона готова приймати гостей. 7 червня пройде технічний запуск, а на 8 число заплановано офіційну церемонію відкриття фан-зони Євро-2012 у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram