ГоловнаКультура

Померла актриса, яка зіграла Памелу у "Санта-Барбарі"

Мардж Дюсей менш ніж на рік пережила актора, який зіграв у серіалі її чоловіка.

Померла актриса, яка зіграла Памелу у "Санта-Барбарі"
Фото: Marj Dusay Facebook Fan Club

Американська актриса і зірка мильної опери "Санта-Барбара" Мардж Дюсей померла 28 січня. Вона пішла з життя у віці 84 років.

Про смерть актриси повідомила її падчерка Елізабет Перин.

"Мені дуже сумно повідомляти таку новину, але моя мачуха Мардж мирно померла вчора вранці уві сні. Вона була справжньою жінкою і прожила чудове життя. Її дуже любили і за нею дуже сумуватимуть", - написала вона у Facebook.

Мардж Дюсей дебютувала у 1967 році у фільмі "Пікнік біля моря". Найбільше вона відома за серіалами "Дні нашого життя", "Усі мої діти", "Санта-Барбара". За свою акторську кар'єру вона зіграла у 70 телешоу і мильних операх.

У 1995 році її номінували на премію Еммі за кращу жіночу роль у драматичному серіалі "Направляюче світло", в якому вона знімалася у 128 епізодах з 1993 по 2009 рік.

У серіалі "Санта Барбара" Мадрж Дюсей з'явилася в 83 епізодах (1987-1988) і виконала роль Памели Кепвелл Конрад, першої дружини Сі Сі Кепвелла. Вона менш ніж на рік пережила актора Джеда Аллана, який зіграв у серіалі її чоловіка. 84-річний актор помер у березні 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram