ГоловнаКультура

Новий фільм з Кевіном Спейсі зібрав $618 за перший вікенд у прокаті

"Клуб молодих мільярдерів" став останнім фільмом, у якому актор знявся перед скандалом.

Новий фільм з Кевіном Спейсі зібрав $618 за перший вікенд у прокаті
Фото: Daily Wire

Новий фільм, де Кевін Спейсі зіграв одну з ролей, - "Клуб молодих мільярдерів" - зібрав 618 доларів у прокаті за перший вікенд.

Як повідомляє The Guardian, це рекордно низькі збори для прокату в США.

"Клуб молодих мільярдерів" - останній фільм, де Спейсі зіграв перед тим, як стався скандал: актора звинуватили в сексуальних домаганнях, які почалися ще 30 років тому.

Незважаючи на те, що у фільмі грають молоді зірки американського кіно - Тарон Еджертон і Ансель Елгорт - через присутність там Кевіна Спейсі фільм показали лише в 10 містах Штатів, після чого фільм вийшов на онлайн-платформах.

За підрахунками видання The Hollywood Reporter, за перший день прокату фільм заробив $618 – близько 12 доларів у кожному кінотеатрі, що менше, ніж ціна за два квитки, оскільки середня ціна квитків у кінотеатрах - $ 9.

При цьому фільм "Малюк на Драйві", у якому також грав Спейсі і який устиг вийти до скандалу, зібрав за перший вікенд у прокаті 20 млн доларів.

Після висунутих звинувачень у сексуальних домаганнях Спейсі звільнили із серіалу "Картковий будиночок", який виходить на Netflix. Фінальний сезон серіалу буде без нього. Крім того, актора забрали з фільму "Усі гроші світу" Рідлі Скотта, замінивши його на Крістофера Пламмера.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram