ГоловнаКультура

У Києві виступить відомий оперний тенор Андреа Бочеллі

Спеціально під концерт розробили акустичну систему.

У Києві виступить відомий оперний тенор Андреа Бочеллі

23 вересня в Києві на НСК «Олімпійський» уперше виступить один з найвідоміших оперних тенорів сучасності Андреа Бочеллі.

Спеціально під цей концерт розроблено акустичну систему, що дозволяє звуку однаково добре долинати до будь-якого сектора стадіону. Крім того, організатори зведуть сцену заввишки 21 метр (це розмір п'ятиповерхового будинку).

Бочеллі виступить у супроводі Національного симфонічного оркестру України. Диригент - італієць Марчелло Рота, племінник кінокомпозитора Ніно Рота.

Хорові партії виконає хор імені Григорія Верьовки. Крім того, в дуеті з Бочеллі виступить кубинсько-американське сопрано Марія Алейда Родрігес і українка Злата Огневич.

На сцену також вийде ще одна українка, яка в десятирічному віці переїхала разом зі сім'єю з Івано-Франківська до Італії, - 23-річна скрипалька Анастасія Петришак, з 17 років виступає в концертних програмах Бочеллі.

Концерт відбудеться наступного дня після дня народження Андреа Бочеллі, якому цього року виповниться 59 років. У програмі - його улюблені оперні арії, пісні з золотого фонду естради (переважно з репертуару Енріке Карузо і Беньяміна Джильї), а також власні хіти, серед яких - The Prayer, що приніс Бочеллі і Селін Діон "Золотий глобус".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram