ГоловнаКультура

Фестиваль "Дорога на схід" оголосив свою програму

Хедлайнери - Юрій Андрухович, "Тартак", "Жадан і собаки".

Фестиваль "Дорога на схід" оголосив свою програму

Фестиваль "Дорога на схід"", який пройде 18 і 19 серпня в Ізюмі й Іванівці, оголосив програму і розклад.

Як повідомляють організатори, хедлайнери цьогорічного фестивалю - Юрій Андрухович і АртПоле зі спектаклем "Альберт, або Вища форма страти", "Тартак", "ШАNА", "The ВЙО", "Жадан і собаки".

Крім них, на фестивальних сценах гратимуть музиканти і поети з Харківської області і прифронтових територій. Зокрема, рок-гурти "Ізобарра Тор" (Сватове), "Смолова галерея" (Слов'янськ), етноколектив "Заграйярочка" (Волноваха).

Першого дня фестивалю відбудеться препаті на Фазенді "Виноград" (село Іванівка). Другий фестиваль день пройде в Ізюмі, де працюватимуть три сцени і ярмарок у центрі міста.

Вхід на всі заходи вільний. Повну програму дивіться за посиланням.

Доїхати до фестивалю можна приміськими поїздами, регулярними автобусними рейсами або додатковими автобусами з автостанції №6 "Заводська" (станція метро "Індустріальна").

Переночувати можна в кемпінгах: на Фазенді «Виноград» з 18-го на 19 серпня, в Ізюмі, недалеко від головної сцени, над річкою, з 19-го на 20-те.

Розміщення безкоштовне, але спальники і намети необхідно мати свої. Зареєструватися для місця в кемпінгу потрібно за посиланням. Організатори забезпечують інфраструктуру кемпінгу: воду, туалети, душі (в першому кемпінгу) і охорону.

Під час фестивалю на площі Джона Леннона (колишня площа Леніна) відкриють мурал з портретом легендарного бітла. Розпис робить група харківських художників на чолі з Андрієм Пальвалем.

Протягом усього дня в Центральному міському парку Ізюма будуть працювати фудкорт і ярмарок, на який приїдуть зі своїми виробами дизайнери та майстри з Харкова й області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram