Вікторія Крамаренко розповіла про роботу медиків-добровольців

З початком операції Об'єднаних сил військове керівництво країни припинило офіційно залучати цивільних медиків-добровольців до проведення ООС, хоча фактично вони продовжують перебувати на фронті, працюючи у багатьох частинах. На цьому наголосила заступник головного лікаря з питань медсестринства Київської міської клінічної лікарні № 2 "Опіковий центр" Вікторія Крамаренко, виступаючи сьогодні на Всеукраїнській Координаційній Раді Всенародного Віче.

Вікторія Крамаренко, яка є активним учасником Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова, була запрошена взяти участь у заході та виступити від імені медичної спільноти головою оргкомітету ВКР генералом армії Миколою Маломужем та його заступницею Тамарою Маркеловою, головним редактором журналу "Оксамит".

Крамаренко також розповіла учасникам зустрічі про роботу добровольців на лінії розмежування на сході України, зокрема лікарів "Опікового центру" у складі ПДМШ, проблеми, які виникають у зв'язку з проведенням ООС, діяльність свого Благодійного фонду "Крила Перемоги".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram