ГоловнаБлогиБлог Ігоря Ткачука

Нові завдання «УДАРу»

Партія «УДАР» провела ІІ депутатський форум, на якому були присутні члени партії, депутати місцевих рад та парламентарі. На форумі «УДАРівці» засвідчили, що наша партія - це потужна всеукраїнська політична сила, яка сьогодні має працювати з потроєною енергією задля змін в країні на усіх рівнях.

Фото: klichko.org

«УДАР» залишається єдиною монолітною силою, яка пройшла через криваві події Майдану і Революції гідності. Ми зараз очищуємо і розбудовуємо партію, ставимо перед собою нові завдання і визначаємо, як саме нам їх виконувати, куди і для чого ми рухаємося вперед. Одне з таких завдань – участь «УДАРу» в місцевих виборах.

Лідер партії Віталій Кличко сказав на ІІ депутатському форумі, що попереду місцеві вибори, і зауважив, що «УДАР» братиме в них участь самостійно.

Впевнений, що участь «УДАРу» у місцевих виборах допоможе ще більше згуртувати членів партії та наших прихильників, діючих депутатів місцевих рад.

На форумі «УДАРівці» виробили головний пріоритет найближчого часу: перемога на місцевих виборах, а також згуртованість та єдність у розбудові партії.

Реформи місцевого самоврядування, децентралізація влади - це ті механізми, що дозволять значно покращити якість життя людей на місцях. У конкретних селах та містах України. І «УДАР» буде послідовно, на передовій запроваджувати ці зміни.

Ігор Ткачук Ігор Ткачук , Депутат Вінницької міськради, "УДАР"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram