Януковичі повернуться? Залежить від усіх! Step1

Призначення Сергія Кузьменка головою Кіровоградської ОДА, котрий будучи нардепом голосував за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року сприймаю як виклик усім громадським активістам.

Фото: Дарья Чабанова

Тому, нам усім слід вивести центральну владу зі стану, до якого вона звикла під час збройної російської агресії. А точніше – позбавити всепрощаючого відчуття, що «війна все спише!». І кузьменків також. Тролінг організовуватимемо по всіх фронтах. Перший фронт – Кабінет Міністрів України і окремі міністри.

Для тих хто не знає – саме Уряд мав розглянути і за поданням прем’єр-міністра України скерувати подання на призначення Кузьменка Сергія Головою Кіровоградської ОДА.

А раз так, то нам усім варто зацікавитися, чи враховувався членами Кабінету Міністрів України, прем’єр-міністром України при прийнятті рішення про скерування подання про призначення посаду голови Кіровоградської ОДА Кузьменка Сергія Анатолійовича той факт, що перебуваючи у статусі народного депутата України вказана особа голосувала за Закони України прийняті Верховною Радою України 16 січня 2014 року. Зокрема 721-VII «Про внесення змін до Закону України „Про судоустрій і статус суддів“ та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян», 722-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів», 723-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі», 724-VII «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України», 725-VII «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного кримінального провадження».

При чому поцікавитися слід як у Кабінеті Міністрів України, так і у кожного міністра окремо.

Закон України «Про доступ до публічної інформації» зобов’язує чиновників дати повну відповідь із копіями документів, що це підтверджують у вкрай короткі строки.

Я зробив це через ось такий запит на інформацію на адресу publishinfo at kmu.gov.ua. Для зручності залишаю лінк на вордівську версію файлу (переробити для конкретного адресата – справа кількох хвилин). Це – step 1.

Фото: Олександр Ганущин

Фото: Олександр Ганущин

Фото: Олександр Ганущин

Сотні або тисячі таких запитів на інформацію, котрі отримає Яценюк і міністри, думаю зроблять свою справу.

Наступні зразки на адресу президента України викладу незабаром.

П. С. Кіровограду привіт! Був там один раз у житті.

Олександр Ганущин Олександр Ганущин , Голова Львівської обласної ради (2015-2020)
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram