ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

У ВР зареєстровано законопроект про звільнення політв'язнів

Сьогодні у Верховній Раді зареєстровано мій законопроект про звільнення політв’язнів – Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Європа неодноразово закликала регіоналівську владу, яка вже давно себе дискредитувала, до негайного звільнення засуджених за політичними мотивами, у тому числі опозиційних політиків.

Натомість влада не те, що немає наміру виконувати вимоги Євросоюзу, але порушує проти Тимошенко нові кримінальні справи і ігнорує рішення Європейського Суду у справі Луценка. Прийняття даного законопроекту дозволить звільнити Юлю та Юру, а також припинить блокування країнами-членами Європейського Союзу підписання історичної угоди з Україною.

Я послідовно захищаю Юлію Тимошенко, на відміну від Яценюка, Ющенка, Кличка, Гриценка і Тягнибока, які сплять і бачать Тимошенко в довічному ув’язненні. Нагадаю, що саме через те, що вони не підтримали її на президентських виборах, вона сидить у тюрмі, а Янукович займає президентську посаду. Саме через цих «противсіхів» Юля програла вибори і перебуває за гратами, в той час коли ці партійні «вождики» ділять місця в парламенті, торгуються з владою і чубляться між собою, щоб стати президентом у 2015 році. Не мрійте, хлопці! Ваш час закінчиться, коли Юля вийде на волю - і ми з нею разом наведемо порядок в Україні!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram