ГоловнаСвіт

Ізраїль отримав списки заручників, яких мають відпустити терористи ХАМАСу

Ізраїль готується до звільнення другої групи з 13-ти заручників.

Ізраїль отримав списки заручників, яких мають відпустити терористи ХАМАСу
Фото: EPA/UPG

У суботу повинно відбутися звільнення другої частини заручників ХАМАСом. Ізраїль вже отримав списки 13-ти полонених, яких мають звільнити. Про це повідомляє Times of Israel.

Вчора ввечері Ізраїль отримав список 13-ти наступних заручників, яких мають звільненити в суботу, — повідомили в офісі прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху.

Відомо, що в цього разу серед заручників більше дітей. В адміністрації Нетяньягу застерегли ЗМІ не висвітлювати прізвища полонених. Також, відомо, що після ознайомлення з інформацією у списках, зраїльські силовики зв’язались із сім'ями в’язнів ХАМАС.

Очікуване звільнення відбудеться на другий день затишшя в бойових діях в рамках угоди про звільнення заручників, яка набула чинності в п'ятницю о 7 ранку. Угода про тимчасове перемир'я між Ізраїлем і ХАМАС передбачає чотириденну паузу у війні, першу за сім тижнів після активних бойових дій.

Нагадаємо, вчора розпочався процес обміну заручниками між Ізраїлем та ХАМАСом. 39 палестинців (неповнолітніх ув’язнених та жінок) обміняні на 13 ізраїльських заручників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram