ГоловнаСвіт

Постпред Росії втік із засідання Радбезу ООН і поскаржився, що йому нема сил слухати Кислицю

Засідання було присвячено гуманітарній ситуації в Україні. 

Постпред Росії втік із засідання Радбезу ООН і поскаржився, що йому нема сил слухати Кислицю
Сергій Кислиця (ілюстративне фото)
Фото: EPA/UPG

Постійний представник Росії в Раді безпеки ООН Василь Небензя знову втік із засідання. Він сказав, що не може читати твіттер і слухати виступи постпреда від України Сергія Кислиці

Засідання 6 грудня було присвячено гуманітарній ситуації в Україні. Небензя виступив, потім сказав, що "у нього нема сил читати мої твіти та слухати мої виступи і звалив із РадБезу ООН", повідомив Кислиця в твіттері. 

"«Відступати так відступати! Залишили Херсон, залишите і РадБез, Нєбєнзя!» P.S. І нема чого жалітися на народну твіт-творчість українців, яка надихає і мене", – написав Кислиця.

Росіянин, перед тим, які втікти з засідання, заявив, що Росія "готова до дипломатичного урегулювання конфлікту в Україні для усунення причин, які змусили почати спеціальну воєнну операцію". Він також заявив, що Росія скликає на пʼятницю нове засідання Радбезу через постачання українцям зброї. 

Небензя не вперше демонстративно виходить із зали засідання, коли там обговорюють розвʼязану Росією війну в Україні. Зокрема, він робив це і в червні, і в жовтні. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram