ГоловнаСвіт

Лікарі стурбовані станом здоров’я королеви Великої Британії Єлизавети ІІ

До королеви терміново вирушили син принц Чарльз та онук принц Вільям.

Лікарі стурбовані станом здоров’я королеви Великої Британії Єлизавети ІІ
Фото: EPA/UPG

Лікарі стурбовані станом здоров’я королеви Великої Британії. Її Величність Єлизавету II помістили під медичний нагляд у замку Балморал.

Про це йдеться в заяві Букінгемського палацу, пише Sky News.  

“Сьогодні вранці лікарі королеви висловили стурбованість здоров’ям Її Величності та рекомендували їй залишатися під медичним наглядом. Королева залишається в замку Балморал і почувається комфортно”, – йдеться в заяві.

Зазначається, що у Балморал терміново вирушили син королеви принц Чарльз та її онук принц Вільям.

Нова прем'єр-міністерка Великої Британії Ліз Трасс підтримала в Twitter королеву Єлизавету та королівську сім'ї у зв’язку з повідомленнями про погане самопочуття Її Величності.

“Уся країна глибоко стурбована новинами з Букінгемського палацу, які ми отримали в обідню перерву. Мої думки – і думки людей по всьому Сполученому Королівству – зараз з Її Величністю Корольовою та її сім'єю”, – написала вона.

 

Нагадаємо, 7 вересня у Ліз Трасс відбулася аудієнція з королевою Єлизаветою. У такий спосіб британський монарх формально затвердила нову прем'єр-міністерку на її посаді. Королева вперше за 70 років порушила традицію і приймала нового прем'єра не в Лондоні, у Букінгемському палаці, а в шотландській резиденції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram