ГоловнаСвіт

Співачка Maruv застрягла в Росії і обматюкала українське посольство

Maruv заявила, що їй недостатньо допомагають з поверненням в Україну.

Співачка Maruv застрягла в Росії і обматюкала українське посольство
Maruv
Фото: instagram.com/stories/maruvofficial

Українська співачка Maruv (Анна Корсун), яка нещодавно давала концерт у Росії, застрягла там через карантин і тепер не може повернутися в Україну.

Про це вона повідомила, записавши гнівне звернення в сторіс у своєму Instagram.

Maruv звинуватила українське консульство в упередженому ставленні та в тому, що їй недостатньо допомагають.

"Я зараз просто у величезному шоці. Тому що я телефонувала в українське консульство... щоб мені пояснили, як повернутися додому, і які є варіанти ... І це просто пропаще, найбільш некультурне консульство, яке тільки може бути. Дівчина-оператор - просто психована ідіотка .. І другий раз, коли я передзвонюю уточнити інформацію, вона просто скидає ... Навіть не беруть трубку", - обурюється співачка.

Корсун заявила, що не могла виїхати раніше "з об'єктивних причин". На це, за її словами їй нібито заявили, що "всі, хто хотіли уже виїхали".

"Я хочу сказати, що так справи не буде ... Чому, в інших країнах за своїх громадян стоять, а в нашій просто, бл..дь, ж...пу витирають", - сказала співачка.

"І, б..дь, у мене такий же паспорт, як у вас, такі ж права, гарантовані мені Конституцією. Тому, якщо ви не можете виконувати нормально свою роботу не упереджено, не будете працювати на ній", - додала Корсун.

Також співачка звернулася до своїх шанувальників і закликала їх не вірити повідомленням про те, що тварини можуть бути переносниками коронавірусу і підкреслила, що "це все неправда".

Нагадаємо, співачка Maruv стала переможницею нацвідбору на Євробачення-2019. Серед частини українського суспільства це викликало обурення, бо співачка гастролює в країні-агресора.

Maruv заявила, що готова відмовитися від гастролей у Росії заради Євробачення, але висловила незгоду з низкою інших пунктів запропонованого їй контракту. Зокрема, НСТУ заборонила їй будь-яку імпровізацію на сцені і спілкування з журналістами без дозволу, а також зажадала передати права на пісню. В результаті НСТУ і Maruv не змогли домовитися про контракт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram