ГоловнаСвіт

Мери італійських міст емоційно закликають жителів дотримуватися карантину: "Куди ви, б***ь, всі ходите?"

"Ви повинні залишатися вдома. Хіба ви не розумієте?! Люди вмирають!"

Мери кількох італійських міст записали відеозвернення, в яких емоційно розкритикували жителів за недотримання карантину, введеного через поширення коронавірусної інфекції.

Відео із субтитрами російською мовою опублікувало видання "Настоящее время".

"Я звертаюся до всіх вас - куди ви, б...ь, всі ходите? Навіщо ви виходите і встаєте в чергу, щоб зарядити телефон, або встаєте в чергу біля банкомату?! Ви повинні залишатися вдома. Хіба ви не розумієте?! Люди вмирають!" - говорить мер міста Гуальдо-Тадіно Массіміліано Прешутті.

Губернатор провінції Кампанья Вінченцо да Лука, своєю чергою, пообіцяв "відправити поліцію з вогнеметами" на вечірки. "До мене дійшли новини, що дехто з вас хоче влаштувати випускні вечірки. Так ось - ми відправимо до вас поліцію. З вогнеметами", - сказав він.

Мер Барі Антоніо Декаро пройшовся по пляжу і побачив там людей. "Ви не можете грати тут у пінг-понг! Ідіть додому. Пограйте у відеоігри. Я мер цього міста, і я змушу вас дотримуватися правил. Мені не потрібні ваші виправдання - ви повинні бути вдома", - звернувся він до них.

Антоніо Тутоло, мер Лючери закликав відкласти візит до перукаря: "Користуєтеся мобільними перукарнями? Нахріна вам це потрібно? Ви розумієте, що труни у вас будуть закриті? Хто вас, б...ь, взагалі побачить в закритій труні з вашою красивою зачіскою?" - сказав він.

Мер Реджо-Калабрії Джузеппе Фалькомата зазначив, що під приводом порушення карантину люди часто використовують домашніх вихованців. "Я бачив жителів, що прогулювалися по вулиці в компанії, вони були з собаками, які помітно втомилися гуляти. Я підійшов і сказав їм: Слухайте, це не фільм. Ви не Вілл Сміт, це не "Я - легенда". Ідіть додому", - розповів він.

Нагадаємо, Італія вже обігнала Китай за кількістю померлих від коронавірусу і кількість хворих продовжує зростати, незважаючи на драконівські карантинні заходи, введені урядом. У країні закриті всі магазини, крім продовольчих і аптек, не працюють бари, ресторани, перукарні та більшість офісів. Школи, спортивні зали, нічні клуби та інші розважальні заклади по всій країні були закриті ще раніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram