ГоловнаСвіт

До парламенту Чехії намагався проникнути чоловік з ножами

Він намагався потрапити у громадську галерею, яка розташована над палатою депутатів.

До парламенту Чехії намагався проникнути чоловік з ножами
Фото: ceskenoviny

Сьогодні вранці, 30 січня, до будівлі Палати депутатів Чехії намагався прорватися чоловік з двома ножами і телескопічною дубинкою. Про це повідомив ресурс Ceske Noviny.

Чоловік намагався увійти у головний під'їзд будинку, де проходило засідання парламенту, при цьому він погрожував поліцейським на вході. За даними поліції, він намагався потрапити у громадську галерею, яка розташована над палатою депутатів.

"31-річний озброєний чоловік підійшов сьогодні до одного з входів у палату депутатів, вимагаючи, щоб його впустили у будівлю", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що під час інциденту ніхто не постраждав.

Спікер парламенту Радек Вондрачек зазначив, що через цей інцидент доведеться вжити додаткових заходів для охорони будівлі. Зараз поліція виявляє мотиви затриманого чоловіка і визначає правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, на початку січня у південному передмісті Парижа Вільжуїфі чоловік напав з ножем на перехожих. Внаслідок нападу загинула одна людина, щонайменше двоє осіб отримали поранення. Чоловік спочатку напав з ножем на людей у парку, а потім побіг до торгового центру, де його застрелили поліцейські.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram