ГоловнаСвіт

Трампа звинуватила у зґвалтуванні американська письменниця

Жінка стверджує, що інцидент стався в роздягальні універмагу понад 20 років тому.

Трампа звинуватила у зґвалтуванні американська письменниця
Фото: EPA/UPG

Американська письменниця Джин Керрол заявила, що в середині 90-х років чинний президент США Дональд Трамп її зґвалтував. Трамп звинувачення заперечує. Про це пише BBC.

У статті в виданні The Cut Керрол описує зустріч з Трампом наприкінці 1995-го або на початку 1996 року в престижному універмазі в Нью-Йорку.

"Дональд Трамп напав на мене в роздягальні Bergdorf Goodman 23 роки тому", - пише у своїй публікації журналістка.

У детальній розповіді вона поділилася тим, як це було. За її словами, Трампу тоді було близько 50 років, їй - 52. Він звернувся до неї в магазині і попросив допомогти підібрати подарунок для своєї леді. Джин знала на той момент, що він магнат нерухомості.

Спочатку йшлося про головні убори, зокрема, капелюх. Але потім Трамп запропонував підібрати щось з жіночої білизни. Керрол стверджує, що вони тоді пішли в роздягальню і там Трамп зґвалтував її.

Трамп тоді був одружений на Марлі Мейплс.

Керролл пояснила, що розповіла двом друзям про інцидент, один з яких порадив їй звернутися в поліцію, а інший порадив не говорити нікому: "Забудь про це! У нього 200 адвокатів. Він тебе поховає".

У своїй статті Керрол описує ще 5 випадків сексуального насильства зі свого життя. Вона стверджує, що Трамп був її "останньою огидною людиною", і відтоді вона не займалася сексом ні з ким іншим.

Трамп відкидає звинувачення Керрол, він назвав її історію "вигадкою". Він стверджує, що ніколи не зустрічався з нею, а її мотивом звинуватити його є бажання "продати нову книгу".

Нагадаємо, в 2016 році під час передвиборної кампанії навколо Трампа розгорівся секс-скандал. Чотири жінки звинуватили його в домаганнях. Звинувачення на адресу Трампа почалися незабаром після публікації відеозапису десятирічної давності, де він розповідав, як чіплявся до заміжньої жінки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram