ГоловнаСвіт

Російські силовики затримали "спільника" студента, який загинув під час вибуху в будівлі ФСБ

Повідомляється, що загиблий під час вибуху підліток спілкувався із затриманим незадовго до вибуху.

Російські силовики затримали "спільника" студента, який загинув під час вибуху в будівлі ФСБ
Фото: vesti.ru

У Москві під час розслідування вибуху в будівлі ФСБ в Архангельську затримали 16-річного підлітка. Його запідозрили у виготовленні вибухового пристрою, який знайшли у нього вдома. Про це ТАСС повідомило джерело в силових структурах, пише "Дождь".

Слідчі встановили, що 17-річний студент технікуму, який влаштував вибух у будівлі Архангельського ФСБ, виходив на зв'язок із затриманим. Вдома у підлітка знайшли вибуховий пристрій і компоненти для його виготовлення. Зараз із затриманим проводять слідчі дії.

Пізніше про те, що вдома у підлітка в районі Тушиного знайшли елементи саморобного вибухового пристрою, повідомив "Интерфакс" з посиланням на обізнане джерело. За його даними, цей школяр спілкувався з архангельським підривником.

Раніше про затримання підлітка-москвича повідомляли телеграм-канали. За їх даними, це 14-річний восьмикласник, який збирався підірвати зібраний пристрій на "Російському марші" в Любліні 4 листопада.

Нагадаємо, вранці 31 жовтня 17-річний підліток влаштував вибух у фойє будівлі ФСБ Архангельська. Хлопець загинув від вибуху, постраждали троє співробітників спецслужб. У справі про вибух в Архангельську поліцейські опитали близько 60 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram