ГоловнаСвіт

Жириновський облаяв Собчак матом під час теледебатів

У відповідь Собчак облила Жириновського водою.

Жириновський облаяв Собчак матом під час теледебатів
Ксения Собчак
Фото: EPA/UPG

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський грубо облаяв кандидата в президенти РФ Ксенію Собчак під час запису передвиборних дебатів на каналі "Росія 1" 28 лютого.

Про це повідомляє "Медуза"

Жириновський зажадав, щоб ведучий Володимир Соловйов змусив Собчак замовкнути, а потім назвав її "повією". "Ви правда вважаєте, що чоловік може так розмовляти з жінкою?" - відповіла Собчак.

Після цього Собчак облила Жириновського водою зі склянки.

На YouTube опубліковано тільки момент зі словами Жириновського, що передувало цій "перестрілці", невідомо. Своїми репліками Жириновський перервав виступ Сергія Бабуріна.

Трансляція дебатів велася в прямому ефірі на Далекий Схід. У Москві їх повинні показати о 23:00 (00:00 за Києвом) за місцевим часом.

Під час перших дебатів в ефірі Першого каналу Собчак нагадала Жириновському, що депутата від ЛДПР Леоніда Слуцького звинуватили в сексуальних домаганнях. Тоді Жириновський поцікавився у Собчак, чи бачила вона сама, як це відбувалося.

Нагадаємо, Ксенія Собчак висунула свою кандидатуру в президенти РФ від партії "Громадянська ініціатива". ЦВК РФ зареєстрував її 6 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram