ГоловнаСвіт

Поліція Таїланду звинуватила "секс-мисливицю" з розслідування Навального в заподіянні шкоди репутації країни

Поліція Таїланду зараз по всій країні жорстко переслідує іноземців, які порушують закон на території королівства.

Поліція Таїланду звинуватила "секс-мисливицю" з розслідування Навального в заподіянні шкоди репутації країни
Дерипаска и Настя Рыбка
Фото: стоп-кадр

Затримані в Таїланді за нелегальні секс-тренінги росіяни, серед яких модель Анастасія Вашукевич (Настя Рибка) з розслідування Олексія Навального і її наставник Олександр Кирилов (Алекс Леслі), завдали шкоди репутації королівства.

Про це заявив представник поліції Паттайї Крітсана Паттаначароен, передає Bangkok Post

Видання зазначає, що поліція Таїланду зараз по всій країні жорстко переслідує іноземців, які порушують закон на території королівства або просто порушують візовий режим.

10 громадян Росії і Білорусі було затримано 26 лютого в одному з готелів Паттайї, де вони проводили секс-тренінг для клієнтів. Усіх їх звинуватили в незаконній трудовій діяльності. Чотирьох громадян Росії і двох громадян Білорусі наступного дня відпустили під заставу, але їхні візи було анульовано. Ще трьох громадян Росії і одну громадянку Білорусі помістили під варту, нагадує Bangkok Post.

У Росії з Кириловим і Вашукевич судиться бізнесмен Олег Дерипаска. Він звинуватив їх у поширенні інформації про його приватне життя без його згоди. Пости в Instagram Вашукевич і розповідь в її книзі про відпочинок на яхті Дерипаски з віце-прем'єром РФ Сергієм Приходьком використовував російський опозиційний політик Олексій Навальний у своєму розслідуванні. Відпочинок Приходька на яхті він розцінив як хабар чиновнику.

28 лютого Кириллов і Вашукевич передали в посольство США прохання про політичний притулок. Про це йдеться в листі, який у дипмісію передала довірена особа Рибки Павло Юнко. У листі зазначено, що в Росії "вибухнув великий політичний скандал" через розслідування Навального і тому Кирилову і Вашукевич довелося "втекти" до Таїланду, де їх затримала місцева поліція. Кирилов зазначив, що в них є "дуже важлива для США інформація".

Раніше Вашукевич виклала в Instagram відео з в'язниці, в якому заявила, що готова розказати американським журналістам про зв'язки російських депутатів з президентом США Дональдом Трампом і колишнім головою його передвиборного штабу Полом Манафортом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram