ГоловнаСвіт

"Секс-мисливиця" з розслідування Навального попросила політичного притулку в США

Настя Рибка пообіцяла подробиці про зв'язок "наших шановних депутатів з Манафортом і Трампом".

Героїня розслідування Олексія Навального про зв'язки голови апарату уряду РФ Сергія Приходька і олігарха Олега Дерипаски Анастасія Вашукевич, більш відома як Настя Рибка, у вівторок, 27 лютого, звернулася до американської влади з проханням про політичний притулок.

Інформація про це з'явилася в Instagram Рибки, яка перебуває в таїландській в'язниці, повідомляє Немецкая волна.

Раніше Настя Рибка провела відеотрансляцію, в якій звернулася до американської преси з пропозицією розповісти подробиці про зв'язок "наших шановних депутатів з Манафортом і Трампом". За словами Рибки, раніше вона не хотіла видавати цю інформацію, але "зараз склалася така ситуація, що нас намагаються закрити і дуже надовго". "Якщо ви мене знайдете в тайській в'язниці ще живою, то я із задоволенням з вами поспілкуюся", - додала вона.

Настя Рибка разом зі своїм "секс-тренером" Олександром Кириловим (Алекс Леслі) і ще вісьмома росіянами була затримана в Таїланді 26 лютого за незаконну підприємницьку діяльність - участь в організованих Леслі секс-тренінгах. Сама Рибка вважає, що її затримання ініціювали російська влада, і її життю загрожує небезпека.

8 лютого Олексій Навальний опублікував фільм-розслідування, в якому звинуватив віце-прем'єра РФ Сергія Приходька в отриманні хабарів від мільярдера Дерипаски в формі подорожі на яхті й ескорт-послуг. Підставою для таких тверджень стали відео і фотографії Приходька і Дерипаски на яхті мільярдера, які на своїй сторінці в Instagram опублікувала Настя Рибка, яка супроводжувала високопоставленого чиновника і бізнесмена в плаванні по водах Норвегії.

Дерипаска і Приходько відкинули звинувачення, що містяться в розслідуванні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram