ГоловнаСвіт

Дерипаска вирішив подати до суду на Навального

Мільярдер має намір припиняти будь-які спроби зі створення і поширення "брехливого інформаційного потоку".

Дерипаска вирішив подати до суду на Навального
Дерипаска и Рыбка
Фото: стоп-кадр

Російський бізнесмен Олег Дерипаска заявив, що має намір захищати свою честь і гідність у суді після виходу нового розслідування опозиційного політика Олексія Навального.

Про це підприємець написав у своєму Instagram.

"Ці заяви не мають жодного стосунку до дійсності, є плодом уяви групи осіб і одним із проявів спланованої замовної кампанії, спрямованої на дискредитацію репутації", - прокоментував розслідування Дерипаска.

Бізнесмен додав, що має намір припиняти будь-які спроби зі створення і поширення "брехливого інформаційного потоку, використовуючи всі юридичні можливості".

Напередодні Навальний опублікував розслідування про "неформальні перемовини" Дерипаски та заступника голови уряду Сергія Приходька на яхті бізнесмена біля берегів Норвегії. Фонду боротьби з корупцією вдалося з'ясувати це, проаналізувавши публікації в Instagram Насті Рибки, яка була з ними на яхті, та в її книзі "Щоденник зі зваблення Мільярдера, або Клон для олігарха".

Навальний вважає, що прогулянка Приходька на яхті Дерипаски є хабарем держслужбовцю. Політик також звернув увагу на дачний будинок чиновника в кооперативі "Сосни" та дві квартири в елітному будинку в центрі Москви.

Раніше офіційний представник Дерипаски в розмові зі Znak.com назвав розслідування ФБК "спробами викривлення дійсності та перекручуванням інформації".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram