ГоловнаСвіт

Трамп назвав себе генієм

"Я вважаю, що це можна оцінити як дуже стабільну геніальність"

Трамп назвав себе генієм
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп у твітері заявив, що його можна вважати генієм.

"Зараз, після року уважного вивчення, вже доведено, що звинувачення у змові з Росією - це спроба ввести в оману американську громадськість, демократи і їхні кімнатні собачки з Фальшивої Преси дістали старі сценарії часів Рональда Рейгана і кричать про психічну стабільність та інтелект...", - ідеться в першому твіті.

"...Насправді, протягом усього життя моїми головними достоїнствами були психічна стабільність і те, що я був дуже розумним. Брехлива Гілларі Клінтон теж дуже старанно намагалася розіграти ці карти, і, як усі знають, зазнала поразки. Я пройшов шлях від дуже успішного бізнесмена до телевізійної зірки першої величини...", - продовжив глава Білого дому.

"... і до президента Сполучених Штатів (з першої спроби). Я вважаю, що це можна оцінити не просто, як розум, а як геніальність... і при цьому - дуже стабільну геніальність!", - підсумував Трамп.

Таке несподіване висловлювання президента пролунало після виходу цього тижня книги Майкла Волффа "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа", що вже стала бестселером, пише "Голос Америки".

У книзі, основаній, як стверджує автор, на понад 200 інтерв'ю з колишніми й нинішніми співробітниками адміністрації, стверджується, зокрема, що Дональд Трамп часом демонструє провали в пам'яті, і не здатний зосередитися на жодній із серйозних проблем. Майкл Волфф також заявляє, що всі без винятку працівники Білого дому вважають, що президент поводиться, "як дитина".      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram