ГоловнаСвіт

Курченко посилив охорону після стрілянини в Москві

До його кортежу входить спеціальна реанімаційна машина. 

Курченко посилив охорону після стрілянини в Москві
Фото: sergeykurchenko.com

Український олігарх-утікач Сергій Курченко, що нині мешкає в Росії, посилив охорону після стрілянини на території комплексу "Москва-Сіті", в яку він потрапив 19 листопада.

Про це йдеться в матеріалі Al Jazeera.

Бійка, що переросла в перестрілку, почалася в ресторані Crystal Ballroom в башті "Око", де святкував день народження чеченський бізнесмен. У тій самій башті розміщений офіс Курченка.

Російське видання The Insider тоді писало, що кілька учасників інциденту зникли на автомобілях марки Maybach, Toyota Land Cruiser і Lexus. Ці три автомобілі становили кортеж олігарха Сергія Курченка. Один з цих автомобілів - Land Cruiser - є приватною реанімаційної машиною, де поряд з охоронцями чергують медики. Сам же олігарх їздить на Maybach.

Al Jazeera з посиланням на колишніх водіїв олігарха пише, що тепер кортеж Курченка складається вже з п'яти машин. Видання підтверджує, що при Курченкові завжди їздить лікар. Крім того, в одному з автомобілів розміщена глушилка зв'язку з радіусом 200 метрів. 

Охороняють олігарха нібито бійці управління "А" Центру спеціальних призначень ФСБ.

Нагадаємо, Курченко, якого називали "гаманцем" Віктора Януковича, втік до Росії відразу після повалення колишнього президента.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram