ГоловнаСвіт

На фестивалі в Іспанії делегація РФ представила львівське пиво як російське, - ЗМІ

Серед страв, які росіяни намагалися видати за національну кухню, були й китайські пельмені.  

На фестивалі культур світу, який відбувається в місті Сантандер на півночі Іспанії, російська делегація виставила у своєму павільйоні українське пиво "1715" і Robert Doms і представила їх як продукти російського виробництва.

Про це 26 серпня повідомила українська журналістка Леся Гасич, пише ZAXID.NET.

За словами журналістки, на фестивалі Україна не представлена, тому росіяни вирішили заповнити цю прогалину і виставили у своєму павільйоні національної кухні українське пиво, а також польське Żywiec.

Журналістка додала, що серед страв, які росіяни намагалися видати за національну кухню, були "китайські пельмені, споконвічно російські чебуреки і сосиски в тісті".

"Якщо вкрасти чужі землі для Росії не проблема, то привласнити чужі продукти і поготів. Не краще і з презентацією "народних" виробів - футболки СРСР, Ленін і куди ж без "Goodbye America" і традиційних матрьошок. Незрозуміло для чого там протигази, похідні (військові?) рюкзаки, фляги і камуфляжні штани. "Русскій мір" уже в Іспанії?", - написала вона.

Слід зазначити, що пиво "1715" і Robert Doms виробляють у Львові на потужностях "Львівської пивоварні", яка входить до складу світового холдингу Carlsberg.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram