ГоловнаСвіт

Росія перекинула морську піхоту з Каспію до Криму

У Південному військовому окрузі РФ проходить перевірка бойової готовності.

Росія перекинула морську піхоту з Каспію до Криму
Фото: function.mil.ru

Підрозділи морської піхоти Каспійської флотилії Російської Федерації перекинули на маневри в анексований Крим, повідомляє "Интерфакс".

За даними прес-служби Південного військового округу (ЮВО), перекидання морських піхотинців з Каспію було проведено в рамках перевірки бойової готовності, оголошеної командувачем військами ПВО.

Відзначають, що морпіхи Каспійської флотилії приступили до активної фази тактичних занять на незнайомому для них полігоні Опук на чорноморському узбережжі в східній частині Кримського півострова.

"У польових умовах особовий склад підрозділу морської піхоти відпрацьовує завдання обладнання вогневих позицій, зміни районів зосередження, організації їх системи охорони та оборони", - повідомили в прес-службі.

В окрузі сказали, що з Криму підрозділи морської піхоти Каспійської флотилії перекинуть на загальновійськовий полігон у Дагестан. Там у взаємодії з морською піхотою Чорноморського флоту РФ їм належить провести спільне тактичне навчання із застосуванням безпілотників.

У Південному військовому окрузі проходить перевірка бойової готовності, до якої залучено понад 6,5 тис. військовослужбовців і близько 1,5 тис. одиниць військової і спеціальної техніки.

Раніше повідомляли, що підрозділ ЗСУ відправився на навчання в Німеччину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram