ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Через ураган у Москві загинули 11 людей (оновлено)

Число загиблих може зрости.

Через ураган у Москві загинули 11 людей (оновлено)
Фото: twitter

У результаті урагану, що налетів на Москву, загинули 11 людей.

Про це повідомило "Интерфаксу" в понеділок обізнане джерело.

За його словами, в результаті негоди одна людина загинула на Кіровоградській вулиці, один на площі Джавахарлала Неру, ще один на Андріївській набережній. Окрім того, джерело повідомило про двох загиблих на Кедровій вулиці і ще одного в районі станції метро "Університет".

Користувачі соцмереж також повідомляють, що біля метро "Празька" від вітру впала зупинка. Згідно з фотографіями, зупинка впала на людину.

Прес-служба московського метрополітену повідомила "Интерфакс", що три дерева впали на відкриту ділянку між станціями "Філі" - "Багратіонівська" і "Філевський парк" - "Піонерська" Філевської лінії. "Інцидент стався близько 15:50. Було перервано рух поїздів від станції "Київська" до станції "Кунцевська" в обидва напрямки", - сказав співрозмовник агентства.

Також у повідомленні зазначено, що на ділянці між "Багратіонівською" - "Кунцевською" о 16:22 дерево прибрали і рух було відновлено.

Мер Москви Сергій Собянін у своєму "Твіттері" висловив співчуття загиблим і постраждалим, не уточнивши даних про жертви.

Ветерок крыши колышет 😱 #москвасити #ветер #ураган

Допис, поширений Владислав Эннс (@vladislav_enns)

#ураган #Москва #почтилето #2017 #хорошочтонеубило

Допис, поширений Lena Drumlevich (@lenadrumlevich)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram