ГоловнаСвіт

У Бразилії розбився літак із двома топ-менеджерами

Загиблі працювали на страхову компанію, яка спонсує Олімпійські ігри-2016 у Ріо-де-Жанейро

У Бразилії розбився літак із двома топ-менеджерами
Представительство Banco Bradesco
Фото: EPA/UPG

У Бразилії розбився літак, на борту якого перебували чотири людини.

Про це повідомляє агентство Рейтер.

За даними агентства, літак Cessna Citation VII вилетів з міжнародного аеропорту Бразиліа ввечері у вівторок, 10 листопада, і взяв курс на Сан-Паулу. Через півгодини після зльоту літак зник з екранів радарів.

Бізнес-джет з двома пілотами і двома пасажирами на борту впав у важкодоступній місцевості між містами Каталан у штаті Гояс і Гуарда-Мор у штаті Мінас-Жерайс, за 435 кілометрів від Бразиліа.

Пожежники на місці подій заявили, що унаслідок аварії літак повністю зруйновано. Крім пілота і другого пілота, загинули віце-президент страхової компанії Banco Bradesco Марко Антоніо Россі (Marco Antonio Rossi) і глава Bradesco Seguros, президент пенсійного фонду Bradesco Vida e Previdencia Лусіо Флавіу ді Олівейра (Lucio Flavio Condouro de Oliveira).

Як зазначає Рейтер, вважалося, що Россі найближчим часом очолить Banco Bradesco.

Компанія Bradesco Seguros, заснована у 1935 році, є найбільшим страховиком у Бразилії і генерує близько третини річного прибутку Banco Bradesco. Bradesco Seguros протягом багатьох років була платформою, що дозволяє її керівникам піднятися вгору кар'єрними сходами у головній компанії.

За час перебування на своїй посаді Россі створив нові продукти для сімей з низьким рівнем доходу і розробив різноманітні системи перестрахування та корпоративні продукти. Минулого місяця він повідомив інвесторів, що Bradesco Seguros може компенсувати вплив рецесії Бразилії на прибуток, сфокусувавшись на високоприбутковому сегменті.

За даними Рейтер, Россі також працював над спонсорством компанії на Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Нагадаємо, минулого тижня в Бразилії прорвало кілька гребель. Через обвалення гребель кілька бразильських міст відчуває нестачу питної води.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram