ГоловнаСвіт

Сьогодні Путін на "прямій лінії" з росіянами поговорить про Крим

Уперше в ній візьмуть участь мешканці Криму

Сьогодні Путін на "прямій лінії" з росіянами поговорить про Крим
Фото: стоп-кадр канала Росиия 24

Президент Росії Володимир Путін сьогодні опівдні вийде в прямий телеефір, щоб відповісти на запитання співвітчизників. Їх уже надійшло близько двох мільйонів.

Але як прогнозує прес-секретар голови держави Дмитро Пєсков, головними темами цього разу стануть Крим і Україна, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Як зазначив Пєсков, багато з тих, хто додзвонився, висловлюють підтримку голові держави в ситуації з Кримом та Україною. Прес-секретар голови держави особисто переглянув кілька десятків тисяч звернень до президента і не побачив жодного "протесту, незгоди" з позицією Путіна.

"Люди так і кажуть: спасибі вам за Крим! Багато хто також запитує, чим допомогти, висловлює наміри брати участь у зборі фінансових коштів на будівництво мосту через Керченську протоку. І такий ентузіазм очевидний у загальному обсязі звернень, що не може не радувати", - сказав Пєсков.

Сьогоднішня "Пряма лінія з Володимиром Путіним" стане 12-ю. Тривалість теледіалогу щоразу зростала і торік сягнула  рекордних чотирьох годин 48 хвилин. У Кремлі не змогли спрогнозувати, наскільки довгим буде спілкування голови держави з росіянами сьогодні. "Тривалість програми залежатиме від президента, від інтенсивності питань, але ми точно знаємо, що формат не на одну годину", - зазначив прес-секретар.

Як повідомляли, цього року вперше напряму звернутися до президента Росії зможуть жителі Криму і Севастополя. Нагадаємо, за тиждень до "прямої лінії" Путін зустрівся з активістами Загальноросійського народного фронту (ЗНФ), який об'єднав прихильників чинного голови держави. Зустріч стала своєрідною репетицією другої за ліком "прямої лінії" Путіна на його третьому терміні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram