ГоловнаТехнології

В Україні запустили YouTube Music і YouTube Premium

"Чи хочете ви слухати, дивитися або знаходити музику - тепер все це доступно в одному сервісі".

В Україні запустили YouTube Music і YouTube Premium
Фото: mojevijesti.ba

Представники "Google Україна" оголосили про локальний запуск двох платних сервісів - YouTube Music (новий аудіостримінг на базі YouTube), і YouTube Premium, який дає розширений доступ до відеохостингу.

Про це повідомляють в офіційному блозі "Google Україна".

"Ми раді оголосити, що відтепер сервіси YouTube Music і YouTube Premium стають доступними для українських користувачів. ...Люди заходять на YouTube, щоб стати частиною музичної культури і відкривати для себе щось нове. Але YouTube створювався для перегляду різних відео, тому любителям музики доводилося одночасно з цим сервісом використовувати безліч інших додатків. Скоро усе зміниться", - йдеться у повідомленні.

YouTube Music - це новий музичний стримінговій сервіс, створений спеціально для прослуховування музики, він має всі переваги YouTube.

"З YouTube Music ви зможете легше орієнтуватися у світі музики і отримувати точніші персональні рекомендації. Чи хочете ви слухати, дивитися або знаходити музику - тепер усе це доступно в одному сервісі.

Окрім того, запускається також підписка на YouTube Premium, яка надає користувачам, крім усіх переваг YouTube Music Premium, відсутність реклами під час перегляду відео, відтворення відео у фоновому режимі й завантажування контенту з YouTube.

Нагадаємо, влітку YouTube анонсував запуск платної підписки, розділ з товарами і прем'єри відео.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram