>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Перелом п'яти ребер, пошкоджена нирка та пробита легеня: результат одного удару на турнірі ММА в Анкасвіллі

Ченс Ренкаутрі потрапив до клініки.

Фото: Lucas Noonan/Bellator

Американський боєць у напівсередній вазі Ченс Ренкаутрі (16-5) потрапив до лікарні з численними травмами після поєдинку з росіянином Андрієм Корешковим (25-4) на турнірі Bellator 274 в Анкасвіллі.

Матч завершився на 38-й секунді, коли Корешков пробив по корпусу суперника ногою з розвороту.

Американець одразу впав і не зміг продовжити зустріч.

Менеджер бійця пізніше повідомив, що Ренкаутрі діагностували перелом п'яти ребер і пробиту легеню.

“Ченс у доброму гуморі і готується до операції, – наводить слова менеджера MMA Fighting. – Дякуємо команді Bellator, яка надала величезну допомогу. Вітаємо Андрія Корешкова та його команду з перемогою”.

Тим часом 35-річний американський боєць на прізвисько Вlack Еagle виклав фотографію з лікарні та розповів про свої травми в поєдинку з Корешковим.

"Почуваюся досить бадьоро для людини з п'ятьма зламаними ребрами, проколотою, наполовину наповненою кров'ю легенею та ушкодженою ниркою, — написав Ренкаунтрі. — Не так я собі уявляв своє повернення в Bellator.

Проте вітаю Андрія Корешкова та висловлюю велику вдячність усьому персоналу Bellator за їхню тяжку роботу як до, так і після бою. Відчуваю, що про мене дуже добре дбають.

Дякуємо всім за підтримку та добрі побажання. Щойно мої ребра покриють металом, я, як Росомаха, повернуся з адамантійним скелетом (вигаданий сплав металу зі всесвіту Marvel Comics. - LB.ua)".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram