>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українця Редкача винесли з рингу на ношах після брутального нокауту

Реджис Прогре домінував увесь бій.

Українця Редкача винесли з рингу на ношах після брутального нокауту
Іван Редкач (праворуч)
Фото: fightnews.info

В Атланті (США) на арені Mercedes-Benz Stadium відбувся бій напівсередньоваговиків Івана Редкача (23-5-1, 18 KO) і колишнього чемпіона світу в першій напівсередній вазі американця Реджиса Прогре (25-1, 21 KO).

Увесь поєдинок українець помітно поступався опонентові і вже в шостому раунді пропустив фатальний потужний удар по корпусу, після якого рефері зупинив поєдинок. Удар припав чи то в ділянку паху, чи то селезінки.

Редкач не зміг навіть самостійно підвестися - його на ношах винесли з рингу.

Фото: fightnews.info

Судді, вивчивши свої записки (60-54, 60-54, 59-55), присудили Прогре технічну перемогу, тому що рефері вирішив, що удар був нанесений нижче пояса.

Деякі експерти заявили, що українець симулював удар у пах.

Цю теорію підтримав і суперник Івана.

"Судді оголосили нокаут? Технічне рішення? Та гаразд. Я нокаутував його. Я думаю, він прикидався. Я перемагав його в кожному раунді, почав ловити його. Я почав його бити. Я вкладався в удари, бив усе сильніше. Я завдав йому удару по корпусу, тому він здався", - цитує американця fightnews.info.

"Я бачив повтор. Кажуть, що я міг нанести неправильний удар. Це нісенітниця. Я почав його вимотувати і влучати по ньому. Він не хотів опинитися в нокауті, тому здався. Я дійсно почав заподіювати йому шкоду. У попередньому раунді і за раунд до цього я почав підбиратися до нього і завдавати ударів. Він відчув цей тиск", - переконаний Прогре.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram