>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик погодився, щоб Джошуа провів бій з Пулєвим, але за однієї умови

Олександр Красюк розповів про закулісні переговори.

Усик погодився, щоб Джошуа провів бій з Пулєвим, але за однієї умови
Олександр Усик
Фото: Fightnews.info

Промоутер колишнього абсолютного чемпіона світу в крузервейті Олександра Усика Олександр Красюк прокоментував позицію президента WBO Пако Валькарселя щодо можливого бою Ентоні Джошуа з українцем.

Напередодні Валькарсель заявив, що його організація не має наміру давати володарю пояса в суперважкій вазі Джошуа ще одну відстрочку для захисту титулу заради бою з Тайсоном Ф'юрі.

"Минуло достатньо часу з тих пір, як Усик був оголошений обов'язковим претендентом на титул WBO в суперважкій вазі. Це було 16-18 місяців тому. З тих пір багато чого сталося. По-перше, Джошуа і Руїс провели другий бій. Потім ми мусили битися з Ей Джеєм, але Пулєв теж стояв у черзі, тож ми провели переговори, і Усик погодився, щоб спочатку відбувся цей бій, але за умови, що він потім б'ється з переможцем", - цитує Красюка Fightnews.info.

"Це були не просто розмови, а офіційна позиція промоутерів і організацій. Тепер Пако Валькарсель вимагає виконання зобов'язань. Я думаю, що це справедливо. Обов'язкові захисти - це те, що допомагає цьому виду спорту бути чесним", - зазначив промоутер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram