>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джошуа нокаутував Пулєва і захистив титул чемпіона світу

Бій тривав 9 раундів.

Ентоні Джошуа
Фото: EPA/UPG
Ентоні Джошуа
У Лондоні відбулася головна подія другої половини року у світі боксу - бій між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) і обов'язковим претендентом за версією IBF Кубратом Пулєвим (28-1, 14 КО).

Поєдинок став першим у Великобританії від початку карантину з глядачами на трибунах. На легендарній Wembley Arena було близько 1000 глядачів, які стали свідками перемоги чемпіона в 9-му раунді технічним нокаутом.

Перший дзвінок для Пулєва пролунав у 3-му раунді, коли він двічі побував на канвасі. Тоді болгарина від великих неприємностей врятував гонг.

Наступні кілька раундів пройшли за повної переваги Джошуа. 

Однак темп бою був невисоким. У другій половині поєдинку боксери часто почали сходитися в клінчі, при цьому вони не гребували брудними ударами.

Розв'язка настала в 9-му раунді.

Чемпіону вдалася атака потужними аперкотами, яка закінчилася для Пулєва третім у поєдинку нокдауном.

Болгарин підвівся, але лише для того, щоб пропустити правий прямий у підборіддя. І його щелепа не витримала.

Британець був більш активним і завдав майже втричі більше ударів. За цим показником Пулєв виграв лише раунд.

Яскрава перемога англійця, яка відкриває пряму дорогу для Олександра Усика до чемпіонського бою, адже українець є обов'язковим претендентом по лінії WBO.

Із цим може не погодитися світ боксу, який мріє про об'єднавчий поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу Джошуа - Тайсон Ф'юрі. Але це вже його проблеми.

Відео нокауту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram