>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Німеччині для Бундесліги можуть зробити виняток з продовження заборони на масові заходи

До кінця літа в Німеччині заборонені всі публічні заходи.

У Німеччині для Бундесліги можуть зробити виняток з продовження заборони на масові заходи

Федеральний уряд Німеччини продовжив заборону на великі заходи до 31 серпня.

Таке рішення прийняли напередодні за підсумками наради канцлера ФРН Ангели Меркель із прем'єр-міністрами 16 федеральних земель Німеччини, передає Немецкая волна.

Однак, як заявив прем'єр-міністр Баварії Маркус Зедер, для матчів Бундесліги можуть зробити виняток – це будуть так звані "матчі-примари", які відбудуться без глядачів.

"Великі спортивні заходи ми заборонили до кінця серпня. Вони не відбудуться за жодних обставин. Втім, щодо спорту та культури ми обговоримо окремо наступного разу. Бундесліга не була об'єктом дискусій сьогодні. Ми скоро обговоримо, чи можливі "матчі-примари". Зараз розглядаються різні концепції безпеки", – цитує Зедер Bild.

Зі свого боку, футбольна влада країни планує обговорити відновлення сезону в режимі відеоконференції 23-го квітня. Водночас Німецька футбольна ліга (DFL) схиляється до варіанту дограти матчі сезону 2019/20 без глядачів.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу всі європейські першості були припинені, крім чемпіонату Білорусі.

Також УЄФА відстрочила відновлення матчів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи на невизначений термін. Крім того, Євро-2020  перенесли на 2021 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram