>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Львівська міськрада відхилила пропозицію про виділення "Карпатам" землі навколо стадіону "Україна"

Клуб може припинити своє існування.

Львівська міськрада відхилила пропозицію про виділення "Карпатам" землі навколо стадіону "Україна"
Андрей Садовой
Фото: fckarpaty.com

Учора Львівська міська рада не підтримала рішення про виділення клубу "Карпати" землі навколо стадіону "Україна" в довгострокову оренду, повідомляють на офіційному сайті клубу.

Керівництво клубу вкрай негативно сприйняло цю новину і натякає на можливе зникнення "Карпат".

Зі свого боку мер Львова Андрій Садовий хоче ще раз розглянути це питання і все ж виділити для клубу землю.

"Учора відбулося засідання сесії Львівської міської ради, на якому розглядалося питання закріплення земельної ділянки навколо стадіону, де виступають "Карпати". Дуже неприємно, що не вистачило голосів і це питання не було проголосовано. Можна говорити про різні речі, але "Карпати" - це наша футбольна команда. "Карпати" грали на цьому стадіоні і завжди будуть грати. І сьогодні, коли у клубу непроста ситуація, їм потрібно допомогти, а не ставити підніжку. Вважаю, що це прикре непорозуміння", - цитує Садового пресслужба "Карпат".

Стадіон "Україна"
Фото: ФК "Карпатм"
Стадіон "Україна"

"Я принципово наполягаю на тому, що футбольний клуб "Карпати" повинен мати легітимне право і надалі виступати на цьому стадіоні. Якщо клуб висловлює бажання провести реконструкцію, ми підтримаємо це. Це наш футбольний клуб! Зараз багато футбольних клубів з'являються, зникають, а "Карпати" були, є і будуть", - емоційно додав мер.

Нагадаємо, "Карпати" планували реконструкцію стадіону "Україна". Його хотіли зробити виключно футбольним, скоротивши місткість із 28 тисяч до 15 тисяч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram