>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер Усика назвав дату бою українця з Чісорою

Напередодні Міжнародного жіночого дня - саме те.

Олександр Усик проведе бій проти Дерека Чісори 7 березня, повідомив співпромоутер українця Едді Гірн.

"Усик - Джошуа - це мегафайт, але не зараз. Якщо Усик проведе бій проти Чісори, і цей поєдинок буде значущим у суперважкій вазі, бій Усика проти Джошуа може виявитися малоймовірним на наступне півріччя. Нам потрібно поговорити і досягти консенсусу між організаціями", - цитує Гірна sportarena.com.

"Писали і в IBF, і в WBO. Хто буде першим? Не можна просто тримати Ентоні до того часу, щоб потім сказати, що один титул потрібно здати. Є система ротації, яка хронологічно говорить, хто йде першим. Це IBF. Але я також представляю і Усика, і тому повинен його добре просувати. Ситуація не з простих, але Джошуа буде захищати свої титули, незалежно від того, хто це буде. Але він дійсно хоче об'єднувальний бій, тому побачимо, що відбудеться 22 лютого в поєдинку між Вайлдером і Ф'юрі", - зазначив керуючий директор Matchroom Sport, який є промоутером Джошуа.

Зазначимо, що незважаючи на те, що Усик є обов'язковим претендентом на бій з Джошуа за титул WBO, першим суперником британця, швидше за все, стане претендент за версією IBF Кубрат Пулєв. Цей поєдинок повинен відбутися найімовірніше в квітні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram