>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ще один екс-гравець "Шахтаря" може опинитися в "Манчестер Юнайтед", - ЗМІ

"Ювентус" серйозно цікавиться Полем Погбою.

Ще один екс-гравець "Шахтаря" може опинитися в "Манчестер Юнайтед", - ЗМІ
Поль Погба
Фото: EPA/UPG

Чемпіон Італії останніх восьми років - "Ювентус" не залишає спроб повернути в Турин хавбека "Манчестер Юнайтед" Поля Погбу.

З цією метою "Стара синьйора" готова запропонувати "червоним дияволам" одного з трьох гравців на вибір в обмін на Погбу, повідомляє The Guardian.

"Запитувана сума МЮ за чемпіона світу-2018 у складі збірної Франції - неймовірно велика для "Ювентуса". Однак туринці можуть запропонувати за француза одного гравця на вибір: Алекса Сандро, Дугласа Косту або Пауло Дібалу", - повідомляє джерело видання.

Варто додати, що туринці цікавилися півзахисником "Лаціо" Сергієм Милинкович-Савичем. Але запитувана "лаціале" сума за серба в розмірі 90 млн євро виявилася непідйомною для "Ювентуса".

Погба вже виступав за "Ювентус" з 2012-го по 2016 рік. За цей час він відіграв 124 матчі та забив 28 голів.

У минулому сезоні француз провів за МЮ 45 ігор, в яких забив 15 голів і віддав 9 гольових пасів.

Нагадаємо, Коста виступав за донецький "Шахтар" з 2010-го по 2015 рік, його продали в "Баварію" за 30 млн євро. Через два роки бразилець опинився в "Ювентусі".

Дуглас Коста
Фото: EPA/UPG
Дуглас Коста
Відзначимо, що в разі вибору "Юнайтед" Кости "шахтарська діаспора" манкуніанського клубу збільшиться вдвічі - минулого року "червоним дияволом" став Фред.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram